Massages

Boutique Hotel La Casita staat voor genieten en alles wat je verwacht van de perfecte vakantie. Ontspanning is dus een zeer belangrijk onderdeel van deze beleving. Je kunt bij ons genieten van een diverse massages die worden aangeboden door een professionele therapeut. Klik hier voor meer informatie. Na het maken van een afspraak, zullen zij deze massages geven in uw suite.

Fietsen

Vergeet even het vlakke land, de regen en de wind en geniet van de prachtige natuur waar ieder jaar de professionals zich voorbereiden op het nieuwe wielerseizoen. Op 10 minuten afstand ligt het pittoreske Moraira. Vanuit hier kunt u heerlijk fietsen in het prachtige Spaanse landschap met geweldige routes en een ongeëvenaarde mooie omgeving. De Costa Blanca telt gemiddeld maar liefst 300 zonnige dagen, dus een ideaal klimaat om te fietsen en te relaxen, bijna het hele jaar rond. Ga voor meer informatie naar Xabiasbike.com

Watersport

In Jávea kun je, naast heerlijk zwemmen in de Middellandse zee of genieten op het uitgestrekte zandstrand Arenal, ook heel veel activiteiten OP het water beleven. Aan het einde van de Arenal treft u meerdere bedrijven waar je o.a een boot kunt huren | jet skiën | duiken of snorkelen met en zonder begeleiding. Bij de receptie liggen flyers van diverse bedrijven met daarin de opties en prijzen.

Golf

Er is geen twijfel dat het beoefenen van golf aan de Costa Blanca een heerlijke ontspannende, maar ook actieve ervaring is. Met een heerlijk klimaat het hele jaar door en mediterrane temperaturen op de golfbanen, is golfen in Alicante een waar genot. In Jávea is een aangename golfuitstap nooit ver weg. Van de dichtbijzijnste golfbanen in de omgeving zelf, tot die langs de hele kust van Benidorm. Hieronder vindt u een selectie van de dichtstbijzijnde golfbanen.

Jávea Golf Club: Op slechts 5 minuten rijden is Jávea Golf Club dé golfbaan op slechts een steenworp afstand van Boutique Hotel La Casita. Deze baan heeft een grote verscheidenheid aan tees, dus je kunt niet twee keer op dezelfde manier spelen. Een plek om te golfen in Alicante die je niet mag missen als je van natuurlijke schoonheid houdt.

Golf Ifach: In het zuiden richting Teulada-Moraira ligt de Ifach Golf Club. Gelegen op een van de hoogste punten van het gebied, biedt deze golfbaan aan de Costa Blanca een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de buitengewone geologische formatie van de Peñón de Ifach. De Ifach Golf Club, open voor het publiek en voor de gasten, ademt een rust uit die bezoekers graag ontvangen. De frisse lucht van de dennenbomen, de zeezichten en het spelen van een ronde is mogelijk op slechts 20 minuten van Jávea.

La Sella Golf Club: De La Sella Golf Club grenst aan het natuurpark Montgó. Het biedt haar bezoekers drie gevarieerde banen (27 holes in totaal), elk met verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor de club een bestemming is waarnaar je keer op keer wilt terugkeren. De drie greens bevinden zich tussen pijnbomen, charmante fonteinen en onder het prachtig uitzicht op de zee, de Segaria-berg en het natuurpark. De weg naar deze golfbestemming aan de Costa Blanca is gemakkelijk bereikbaar en brengt u naar het noordwesten van Jávea, op slechts 30 minuten van Jávea.

Oliva Nova: 

Ontworpen door Severiano Ballesteros in 1995, het beslaat ongeveer 50 hectare met uitgestrekte fairways, zachte greens met zachte golvingen en waterhindernissen om de strategie van het spel te bepalen.

Het is een lange baan (6312 m, helling 129) maar redelijk vlak en een genot om te wandelen. Teeing is comfortabel op de meeste gaten, maar de slagen in de buurt van de greens vereisen een beetje meer vermogen en sluwheid. De aanwezigheid van de zee, hoewel onzichtbaar vanaf de baan, is duidelijk in de wind, die de keuze van de club en de strategie voor elke hole bepaalt.

Tien kunstmatige meren weerspiegelen de schoonheid van de palmbomen en de lucht en bieden onderdak aan activiteiten van verschillende soorten vissen en vogels. De perfecte aanvulling op de prachtig onderhouden en verzorgde baan en het omliggende park.

Onze Suites